Літній табір у Словаччині відбувся! Ура!

Відразу зізнаємося, що зробити це було непросто, сучасні реалії диктують свої правила і ми повинні їх дотримуватися. І незважаючи на те що початок табору було перенесено з 3.07 на 8.07 через зміни у правилах в’їзду до Словаччини. Вся наша команда доклала величезних зусиль для проведення літнього табору 2021 та збереження головних наших принципів повноцінного, якісного відпочинку, продуктивного, цікавого навчання та 100% вступу до кращих вищих навчальних закладів Словаччини.

Ми безмежно раді, бачити щасливі обличчя учнів, студентів, які змогли здійснити свою маленьку мрію – провести незабутній час в одній з найкрасивіших країн Європи. Познайомитися з дивовижною культурою, традиціями, чудовими людьми, прослухати курс словацької мови на рівнях А1-А2, і стати на щабель ближче до іншої заповітної мрії –  вступу на бюджет у словацький університет.

Хіба можна придумати літнє дозвілля краще? Звичайно ж, кожен сам може відповісти на це питання. Наше завдання полягало у тому, щоб подарувати учасникам табору незабутні спогади, позитивні емоції й продуктивне проведення часу.

У таборі учні займалися по цікавим програму вивчення словацької мови 3 години на день. Спілкувалися з носіями мови. Мали змогу відвідати вищі Словаччини.

Відвідували екскурсії по чудових місцях, що стали надбанням ЮНЕСКО.

Займалися верховою їздою.

Купалися у басейні, ходили у походи і брали участь у розважальній програмі табору.

Ми сподіваємося, що час, проведений у літньому таборі у Словаччині, стане успішним трампліном у світле майбутнє, а також залишить після себе теплі спогади!